ČT-Chovatelské zboží pro zajištění výkonnosti potomků Vašich koní

29.12.2011 10:49

Chovatelské zboží pro zajištění výkonnosti potomků Vašich koní

 

 

Heřin balíček        

Cena:3pasy

 

 

Bohyně Hera Vám umožňuje reprodukci, tím že Vám nabízí předměty, které pak můžete použít na svých klisnách. Získejte dvojčata dvakrát tak rychle a s vrozenými dovednostmi zvýšenými o 50%Vyberte si jejich zbarvení ze zbarvení schválených pro jejich plemeno díky Heřinu právu. Upozornění! Balíček Hera je třeba na klisnu aplikovat ještě před jejím spářením a platí jen pro jedno připuštění!

 

Slzy Afrodité        

Cena: 1 pas

Slzy Afrodité mohou o 50% zvýšit vrozené dovednosti potomků Vaší klisny zrozených po její další březosti. Takže hříbě, které by normálně mělo vrozené dovednosti +12, +6, +5, +8, +10, +7 ve výdrži, rychlosti, drezuře, cvalu, klusu a skoku bude Slzami Afrodité vylepšeno na +18, +9, +8, +12, +15, +11.

Klisny, jimž podáte Slzy Afrodité, si pečlivě vybírejte. Vrozené schopnosti závisejí na kvalitě rodičů a pokud rodiče nejsou dostatečně dobří, pak takoví nebudou ani jejich potomci. V takovém případě nemá cenu Slzy Afrodité plýtvat, protože v podstatě akorát přijdete o jeden pas.

Slzy Afrodité pak spolu s Proutkem plodnosti budou mít vliv na dvě hříbata, která se narodí.

 

Diova Hromová Tyč        

 

 

Cena:1pas

 

 

Diova hromová tyč Vám umožňuje změnit pohlaví Vašich koní. Březí klisny nemohou mít z této věci užitek. Valaši se díky Diově hromové tyči nestanou reprodukce schopnými klisnami.

 

 

 

 

Artemidin šíp        Tento předmět nelze koupit za pasy.


Artemidin šíp používejte ke zdvojnásobení rychlosti stárnutí Vaší klisny v období její březosti. To znamená, že v tomto případě způsobí jeden růstový bod zestárnutí klisny o 4 měsíce namísto běžných 2 měsíců. Tuto věc lze na klisnu použít kdykoliv, avšak účinnost má pouze v období březosti. Artemidin šíp lze použít také na klisny, které mají Vodu mládí. V tomto případě klisna zestárne o 2 měsíce namísto o 1 měsíc.

 

Proutek plodnosti        

Cena: 1 pas

S proutkem plodnosti porodí Vaše klisna identická dvojčata, až bude příště březí.

Cena ohřebení se nemění.