ČT- Výkonnostní položky aby ze sebe Vaši koně vydali opravdu vše

28.12.2011 18:55

Výkonnostní položky aby vaši koně vydali opravdu vše

 

Chronův časovač         

Cena:2pasy

 

Chronův časovač umožňuje Vašim koním dělat pokroky dvojnásobnou rychlostí, a tak zakončit svůj trénink již v mladém věku.

Dovednosti, které Chronův časovač ovlivňuje, jsou jízda, trénink a učení v soutěžích.

Uvědomte si, že Chronův časovač nezdvojnásobí dovednosti, které Váš kůň bude moci získat. Pouze mu umožní zdvojnásobit jeho rychlost učení.

 

 

 

Morpheovy paže        

Cena:3pasy

 

Morpheovy paže Vám umožňují uložit svého koně ku spánku a nechat ho stárnout kolikrát budete chtít, aniž byste spotřebovali růstové body. Tuto věc lze použít jen u koní starších 3 let.

Povšimněte si dobře: vliv Morpheových paží na nesmrtelné koně končí ve věku 30 let. Když tohoto věku dosáhnou, nelze již dále koně nechávat neomezeně růst. Samozřejmě, že koně s Morpheovými pažemi již nadále nenacházejí růstové body.

 

 

 

Kámen mudrců      

Cena:3pasy

 

 

Kámen mudrců dává nesmrtelnost kterémukoliv koni, kterého si vyberete! Protože je to velmi vzácný kámen, jeho cena je výjimečná. Nesmrtelní koně se během svého života reprodukují.

Nesmrtelnost se nepřenáší na hříbata, protože je určena výlučně pro koně, na nějž byla aplikována.

 
 

Nyktin balíček        

Cena:6pasů

 

 

Nyx, bohyně noci, Vám umožní zvýšit výkon jednoho z Vašich koní tím, že Vám dává možnost nechat ho růst, aniž byste používali růstové bodyučinit ho nesmrtelným a trénovat ho dvakrát tak rychleji.

Kromě toho Vám Nyx ještě nabízí svou hvězdu. Ta Vám umožní probouzet Vašeho koně v 6 hodin ráno namísto v 8. Získáte tak více času se svým koněm během dne.

Tato položka může být podávána koním, kteří jsou 18 nebo více měsíců staří. Můžete ji užívat bez omezení, pouze s výjimkou v podobě Morpheových paží mezi 18 měsíci a 3 roky. Tímto způsobem nebudete muset užívat růstových bodů a nebudete muset čekat na denní stárnutí.

 

 

Za 6 pasů : 
1 x Morpheovy paže  + 1 x  Kámen mudrců  + 1 x  Chronův časovač
+ Exkluzivně : 1 x  Nyktina hvězda
 
 
 

 

Kus oblaku        

Cena:1pas

 

 

Kus oblaku je v důsledku své vzácnosti a křehkosti čímsi nedocenitelným. Síla tohoto kusu oblohy se s ničím jiným nedá srovnat, protože Vám umožňuje cestovat zpátky v čase. Tím, že svému koni podáte Kus oblaku o 4 měsíce omládne a Vy obdržíte dva růstové body!

Uvědomte si prosím, že tento objekt nestárne a nemění historii Vašich úkonů. Podáte-li kus oblaku ve 4 hodiny odpoledne, Váš kůň omládne o 4 měsíce, avšak v jeho dni bude stále 4 hodiny odpoledne. Proto doporučujeme nepodávat Kus oblaku svému koni příliš pozdě, protože jinak nebudete mít možnost uložit svého koně k spánku a nechat ho růst. Kus oblaku nemění energii, zdraví ani morálku koně.

Kus oblaku lze použít jen jednou.

Abyste nenarušili časový cyklus, smíte dát svému koni jen dvacet Kusů oblaku. Poté se již návrat v čase může začít vymykat kontrole a kůň může zmizet, protože tato mocná věc si zahrává s mocnými silami!

Lze jej dávat pouze koním a poníkům přesahujícím 5 let věku; před dosažením tohoto věku by mohl narušit jejich růst.

 

 

Roh hojnosti         Klikněte ZDE

Cena:1pas

 

 

Roh hojnosti je nacpán poklady jen a jen čekajícími na to, až se vysypou ven...

Pokaždé, když nějaký otevřete, naleznete peníze, nebo třeba předměty z Černého trhu či růstové body! Můžete také objevit nějaké vybavení pro Vaše koně

Zkuste štěstí a otevřete Roh hojnosti!

Dne 29.12. 2011 v 10:08hod. jsem chitila roh ....... a jestli se na něj chcete mrknout klikněte nahoře jak je to ZDE tak na to!!!